Wie weddenschappen wil plaatsen, richt zich tot een wedkantoor. De meeste wedkantoren hebben tegenwoordig een eigen website, waardoor je de deur niet meer uit hoeft om een weddenschap te plaatsen. Helaas is lang niet ieder online wedkantoor even betrouwbaar. Jij wilt jouw geld uiteraard alleen toevertrouwen aan een goed wedkantoor. Daarom vertellen wij je in deze tekst waar een goed wedkantoor aan moet voldoen.

1. Vergunning voor online kansspelen

Sommige wedkantoren beschikken over talloze vergunningen. Toch betekent dit niet dat zo’n partij ook een goede reputatie heeft. Dit is wel het geval als een wedkantoor een vergunning heeft van de Kansspelautoriteit. Deze instantie heeft wedkantoren namelijk binnenstebuiten gekeerd. Zij voldoen aan alle wetten en regels, waardoor zij online kansspelen aan mogen bieden aan Nederlanders. Het blijft overigens niet bij een enkele keuring, want wedkantoren met een vergunning worden constant gemonitord door de Kansspelautoriteit. Zoek je nog een geschikt wedkantoor? Betrouwbare wedkantoren vind je hier.

2. Groot en divers aanbod weddenschappen

Wie een wedkantoor zoekt, moet niet alleen naar de vergunning kijken. Dit is weliswaar belangrijk, maar er is meer om op te letten. Jij wilt je immers registreren bij een wedkantoor met een groot en divers aanbod. Sommige Nederlanders denken dat dit vanzelfsprekend is, maar dit is helaas niet het geval. Het aanbod kan per wedkantoor sterk verschillen. Zo bieden sommige wedkantoren jou alleen de mogelijkheid om standaard weddenschappen te plaatsen. Kies bij voorkeur voor een wedkantoor met een groot en divers aanbod.

3. Welkomstbonus

Wedkantoren maken willen het voor klanten zo aantrekkelijk mogelijk maken om zich te registreren. Daarom bieden zij vaak een welkomstbonus aan. Voordat je zo’n bonus activeert, moet je weten dat niet iedere welkomstbonus hetzelfde is. Bij het ene wedkantoor profiteer je namelijk van een uitgebreidere bonus dan bij het andere wedkantoor. Reden genoeg om hier ook aandacht aan te besteden voordat je een account aanmaakt. In dat geval slaag je er ongetwijfeld in om het wedkantoor met de beste welkomstbonus te vinden.

4. Interessante quoteringen

Wedkantoren verbinden quoteringen aan weddenschappen. Aan de hand van zo’n quotering kun je berekenen hoeveel je kunt winnen. Sluit je een weddenschap af met een quotering van 2.00? Dan verdubbel je jouw inzet als jouw voorspelling juist is. Verwacht overigens niet dat quoteringen bij ieder wedkantoor hetzelfde zijn. Reden genoeg om wedkantoren te vergelijken. Op deze manier vind je uiteindelijk het wedkantoor met de hoogste quoteringen.

5. Live wedden

Bij ieder wedkantoor kun je pre-match weddenschappen afsluiten. Dit zijn weddenschappen die je plaatst voordat een wedstrijd begint. Een goed wedkantoor moet daarnaast live weddenschappen aanbieden. Je kunt in dat geval geld inzetten als een sportwedstrijd al bezig is. Grote voordeel hiervan is dat je jouw inzet kunt baseren op ontwikkelingen gaandeweg een wedstrijd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een rode kaart voor een voetbalteam.

Beoordeel deze post
Nog geen reacties
Geef je mening Cancel
Comments to: Waar moet een goed wedkantoor aan voldoen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *