Niets is gezelliger dan een avondje voetbal kijken met de vrienden. Vooral als het Nederlands Elftal moet spelen zitten we natuurlijk met z’n allen op het puntje van onze stoel. Redenen genoeg om alles uit de kast te trekken om jouw vrienden en natuurlijk jouzelf een onvergetelijke avond te bezorgen. Hoe je dit moet aanpakken, lees je hieronder.

Stap 1: Regel een groot scherm

Een spannende wedstrijd staat op de planning. Dat wil natuurlijk iedereen tot in detail volgen. Een goed beeldscherm is dus van groot belang zodat iedereen op een comfortabele manier de televisie kan zien. Heb je een grote televisie met een grote kijkhoek tot jouw beschikking? Dan hoef je dit niet meer te regelen. Wanneer je dit niet hebt kun je er wellicht eentje lenen van iemand, of desnoods kun je een beamer huren voor eenmalig gebruik. Je moet hiervoor natuurlijk wel een witte, lege muur hebben.

Stap 2: Doe een weddenschap bij een betrouwbare bookmaker

Sportweddenschappen in Nederland zijn eindelijk legaal sinds de nieuwe kansspelwet uit de grond is gestampt. Er zijn een boel betrouwbare bookmakers te vinden op de markt waar je terechtkunt voor een wed. Je kunt met jouw vrienden afspreken om met zijn allen te gaan wedden op de wedstrijd. Hiermee maak je de voetbalwedstrijd nog spannender dan dat-ie al was. Het is ook leuk om alle weddenschappen van elkaar op een groot bord te schrijven, zodat jij ook de weddenschappen van jouw vrienden in de gaten kunt houden. Zo wordt de voetbalwedstrijd geen een moment saai, maar gelukkig zal een voetbalwedstrijd met een vriendengroep nooit vervelen. 

Wel is het belangrijk dat jullie je allemaal goed hebben ingelezen. Je wil natuurlijk niet dat de één een voorsprong heeft op de andere: het moet bovendien een eerlijke weddenschap worden. Verdiep je daarom allemaal in de spelers van de voetbalclubs, bijvoorbeeld hoe groot de kans is dat de speler een blessure krijgt. Ook kun je de statistieken van de vorige wedstrijden erbij halen. Zo weten jullie wat de bookmaker van plan is en wellicht ben je de bookmaker wel te slim af. Wie zal er met de winst vandoor gaan?

Je wilt uiteraard je sportweddenschap afsluiten bij een betrouwbare bookmaker. Bet365 is zo’n betrouwbare online bookmaker. De Britse gigant heeft haar tentakels inmiddels wereldwijd uitgespreid en heerst al decennialang. Vele wedmarkten, een goede welkomstbonus en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel van Bet365. Onlangs kwam er regelmatig een TV advertentie in beeld van Bet365, welke de slogan van het bedrijf nog maar eens in het hoofd van de consument sloeg.

Stap 3: Houd de weersomstandigheden in de gaten

Is het hartje zomer? Dan is het misschien net zo fijn voor iedereen om de voetbalwedstrijd in de tuin te kijken. Dit is net zo gezellig en wellicht wel iets koeler dan in een warme woonkamer. Het moet natuurlijk niet gaan onweren of regenen als je buiten de voetbalwedstrijd gaat kijken, tenzij je een overkapping hebt. Als je een voetbalwedstrijd op de planning hebt staan in de winter is het natuurlijk vanzelfsprekend dat je de wedstrijd met z’n allen binnen gaat kijken. Lekker knus!

Stap 4: De aankleding

Bij een grote wedstrijd zoals het WK is het natuurlijk leuk om met zijn allen in het oranje te gaan. Niet alleen de dresscode is bij zo’n wedstrijd van belang: ook de aankleding van jouw huis maakt het een gezellige boel. Zorg bijvoorbeeld voor de juiste lampen, vooral als je buiten in de avond een wedstrijd gaat kijken. Een lichtslinger zorgt voor een gezellige sfeer en geeft de perfecte hoeveelheid licht af. Daarnaast kun je oranje vlaggetjes ophangen om helemaal in de oranjesfeer te komen.

Stap 5: Geluid

Kun jij je het voorstellen: een voetbalwedstrijd zonder geluid? Je kunt dus wel na gaan hoe belangrijk het geluid is bij een voetbalwedstrijd. Het zorgt voor spanning en je kunt natuurlijk luisteren naar wat de commentator te vermelden heeft. Je kunt bijvoorbeeld een soundbar aansluiten op jouw televisie of huur een geluidsinstallatie. Een soundbar kun je eenvoudig aansluiten op de televisie zonder te veel poespas. Hierdoor zal het geluid een stuk helderder worden, waardoor jij optimaal kunt genieten van de voetbalwedstrijd samen met jouw vrienden.

4/5 - (1 stemmen)
Nog geen reacties
Geef je mening Cancel
Comments to: Een voetbalavond met vrienden: zo organiseer je het

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *