1. Overige

Voor de ondernemers: zo sponsor je je team op een originele manier!

Een ontzettend leuke manier om als ondernemer op te vallen is sponsoring. Je valt op in de regio en bovendien maak je een team erg blij met mooie bedrukte spullen. Op die manier win je dus ook nog eens zo’n 25 man voor je. Win-win!
Je kunt ervoor kiezen om shirtjes of tassen te voorzien van je logo, maar er is zoveel meer waar je waarschijnlijk minder gauw aan denkt! Iedereen sponsort trainingspakken, wedstrijdshirtjes en inloopshirts. Doe eens iets anders, neem ook eens het voortouw en spring eruit!

Water saai? Zeker niet!

Wát kun je dan allemaal bedrukken om het team een warm hart toe  te dragen? Een eenvoudige maar ontzettend nuttige manier is bidons en de kratten ervan bedrukken. Maar wil je nét iets origineler zijn, dan kun je ook waterflesjes bedrukken. Er zijn een hoop soorten en maten waterflesjes te vinden. Dit soort flesjes zijn vaak wel een eenmalig geschenk. Hieronder verstaan we namelijk vooral de plastic flesjes. Toch zijn er een hoop verschillende soorten en maten waterflesjes. Groot of klein, met kaartje of zonder, ze helpen je om je bedrijf in de spotlights te zetten. Toch wat duurzamere waterflesjes, die je keer op keer opnieuw kunt gebruiken? Ze zijn er ook opvouwbaar, die je gewoon altijd weer kunt vullen. In de vorm van een voetbal of in een andere gekke vorm.

Extra motivatie met activity trackers

Wie een iets groter budget heeft, kan ook bijvoorbeeld activity trackers van zijn logo voorzien. Deze hoeven echter helemaal niet zo duur te zijn. Deze polsbanden stimuleren het bewegen nog meer en helpen de spelers tijdens de training hun prestaties bij te houden. Zie het als een extraatje; het is niet zo hard nodig als shirts et cetera, maar een extraatje mag ook wel eens, toch? Voor de trainingen kun je ook veel hebben aan een stopwatch. Daarmee kun je weer eens andere oefeningen doen en er een wedstrijdje van maken. Ook stappentellers doen het goed bij de sportievelingen. Het is toch best grappig om te weten hoeveel stappen je wel niet zet op een training of tijdens een wedstrijd. Dit soort spulletjes maken het voetbal nog leuker en motiveren je om je prestaties te verbeteren!

We are the champions!

Voor het kampioenschap moet er natuurlijk ook iets leuks zijn om te gebruiken of weg te geven. Een team dat kampioen is, schreeuwt het het liefst van de daken. Die kunnen dan ook nooit te veel promotiemateriaal hebben. Als trotse sponsor kun je bijvoorbeeld ballonnen bedrukken om op te laten vanaf de (vervanging van de) platte kar. Maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen? Er zijn 100% biologisch afbreekbare ballonnen die je kunt bedrukken. Jouw logo wordt bij het kampioenschap én veel gezien én geassocieerd met een blije gebeurtenis. Voor het kampioensfeestje is nog zoveel meer om je logo op te promoten. Ook vaantjes zijn een leuke optie. Die kun je bijvoorbeeld persoonlijk uitreiken aan je team. Echt groot uitpakken? Sjaals en vlaggen zijn échte voetbalvoorwerpen om de winst mee te vieren. Onder vlaggen kun je overigens natuurlijk ook vlaggetjes om op te hangen verstaan.

Klein maar fijn

Zo zijn er plenty alternatieve manieren om jezelf bij het voetbal te promoten. Het zijn grotendeels kleine spullen, maar ze zijn wel ontzettend origineel en daarom val je juist op! Plus, je maakt je team blij met een extraatje. Of het nu een jeugdteam, een damesteam of een herenteam is, dit zijn breed inzetbare spulletjes waar iedereen blij van wordt. Sommige zijn zelfs, voor wie dat wil, compleet zelf te customizen. Maar er zijn natuurlijk ook gewoon standaard modellen, die van zichzelf al leuk zijn vormgegeven. Het is maar net wat jij wilt, alles kan. Wij zijn fan!

5/5 - (1 stemmen)
Nog geen reacties
Geef je mening Cancel
Comments to: Voor de ondernemers: zo sponsor je je team op een originele manier!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *