Het wedden op voetbalwedstrijden is bij veel mensen zeer populair. Niet alleen omdat ze het leuk vinden om voetbal te kijken, maar ook omdat ze dan een kans hebben om er geld mee te verdienen. Zeker wanneer je veel kennis hebt over voetbal of een bepaalde club of competitie, kun je vaak behoorlijk succesvol voorspellen.

Er zijn zelfs mensen die van het voorspellen van voetbalwedstrijden hun werk hebben gemaakt. Zo ver hoeft het echter niet voor iedereen te komen. Je kunt het voorspellen van voetbalwedstrijden natuurlijk ook gewoon zien als hobby of een manier om iets bij te verdienen.

Wat je reden om aan voetbalvoorspellingen te doen ook is, het is voor iedereen belangrijk om zoveel mogelijk juiste voorspellingen te maken. Dat is waar we het in dit artikel over gaan hebben. Je ontdekt drie manieren om je voetbalvoorspellingen vandaag nog te verbeteren.

Blessures

Voordat je een voorspellingen plaats, is het ten eerste aan te raden om goed onderzoek te doen naar de selecties van de teams. Is iedereen fit of zijn en blessuregevallen? Dit kan het verschil maken tussen een speler van 10 miljoen binnen de lijnen of een speler van 1 miljoen. Dat is nogal een behoorlijk verschil in waarde en kwaliteit.

Stel dat je bijvoorbeeld een weddenschap plaatst op een overwinning voor PSG, maar Kylian Mbappé blijkt niet mee te doen aan de wedstrijd. Op dat moment nemen je winkansen behoorlijk af. Daarom is het aan te raden om van tevoren goed uit te zoeken hoe het zit met de fitheid in beide selecties.

Data

Als het gaat om voetbalvoorspellingen, is data een van je belangrijkste raadgevers. Aan de hand van data kun je namelijk zien wat beide ploegen in het verleden tegen elkaar hebben gepresteerd. Alhoewel uitslagen in het verleden lang niet altijd alles zeggen over de toekomst, kan het wel degelijk een indicatie geven.

Zo wint PSV Eindhoven bijvoorbeeld bijna altijd van NEC Nijmegen. Dat wil niet zeggen dat dit de komende wedstrijd weer gaat gebeuren, maar wel dat de kans groot is dat dit gebeurt. Op die manier kan data je een bepaalde richting opsturen.

Vorm

Tot slot is het ook van belang om rekening te houden met de huidige vorm van beide ploegen. Een goed voorbeeld daarvan is ADO Den Haag. Alhoewel ze momenteel nog behoorlijk laag staan in de Keuken Kampioen Divisie, hebben ze al negen wedstrijden niet meer verloren. Dat wil zeggen dat ze een ploeg in vorm zijn. Dit is weliswaar nog niet zo duidelijk in de stand terug te zien, maar het is wel te verwachten dat ze binnenkort flink gaan klimmen.

Zo zie je maar dat de ranglijst soms een vertekenend beeld kan geven van de huidige prestaties op het veld. Door te kijken naar de huidige vorm van ploegen, ben je dus in staat om betere voetbalvoorspellingen te plaatsen.

Tijd om te voorspellen

Wanneer je deze kennis toepast, vergroot jij je kans op succesvolle voetbalvoorspellingen. Bekijk de actuele voorspellingen met Sportytrader en misschien pak je een mooie winst.

Beoordeel deze post
Nog geen reacties
Geef je mening Cancel
Comments to: De beste manieren om voetbalvoorspellingen te achterhalen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *