Adverteren?

Adverteren op Tussendelinies.nl is mogelijk. Tussendelinies voorziet in de behoefte van honderdduizenden voetbalfans per jaar. Wij staan voor kwaliteit en dat is wat u met uw merk ook kunt uitstralen door op onze website te adverteren. Geen vlug nieuws, maar diepgaande analyses.

Bannering & Remarketing

Wij bieden dit niet standaard aan, maar banners plaatsen is absoluut een mogelijkheid. Op dit moment draait er nog geen bannering op onze website wat er voor zorgt dat uw content een unieke plaats krijgt en zal opvallen onder de doelgroep die u wilt aanspreken.

Advertorials

Hierbij kunt u denken aan gesponsorde content of content die specifieke links naar uw website bevatten. Vanwege onze relatief hoge Domain Authority en website die vol staat met ‘social signals’ zijn wij het ideale platform om uw content of website onder de aandacht te brengen.

Social media

Wij zijn zeer actief op social media en daar zit natuurlijk ook een groot gedeelte van uw doelgroep. Omdat wij ruim 20.000 volgers op Twitter hebben, ruim 8.000 likes op Facebook en we ook snelgroeiend zijn op Instagram kunt u duizenden potentiële fans bereiken.

Meer informatie?

Benieuwd naar de prijzen, mogelijkheden en onze statistieken? Mail dan direct naar info[@]tussendelinies.nl.

Trending

Strafschoppen en strafschoppenseries: vele onderzoekers en wetenschappers hebben hun hoofd er reeds over gebogen. Alle genomen strafschoppen zijn al eens onder de loep genomen: van de WK-finale tot de Panamese tweede divisie. In dit artikel gaan we enkel in op strafschoppenseries op het Europees Kampioenschap. Zie het als een soort advies voor onze jongens, mochten […]
De spelers van de twee hoogste divisies in Nederland komen overal vandaan. Behalve Antarctica is elk werelddeel vertegenwoordigd. Toch zijn er landen waar niemand uit het Nederlands betaald voetbal is geboren, terwijl de speler wel voor dat land uit mag komen. Welke landen zijn het best vertegenwoordigd en voor welke steden geldt hetzelfde? In dit […]