1. Overige

Leicester spelers ontvangen BMW

Advertentie | Veel voetballers staan bekend om exentrieke manier qua mode. Bij mode denk je al snel aan mooie kleding, dure sieraden en andere modieuze zaken die je uiterlijk kunnen opleuken. Maar wat tegenwoordig ook mode is, zijn de autokeuzes van een hoop professionele voetballers.

Leicester City

De spelers van de kersverse kampioen van de Premier League, Leicester City zullen dan ook ongetwijfeld verheugd zijn geweest toen ze als cadeau voor het winnen van de titel allemaal een BMW kregen. De BMW super car, die geheel in het blauw is uitgerust is een erg duur type. Voor de spelers van Leicester is het een prettige bijkomstigheid dat zij miljoenen verdienen, want qua onderhoud en het kopen van nieuwe onderdelen, zie bijvoorbeeld deze site, mag deze auto zeer prijzig qua onderhoud genoemd worden.
De BMW die de spelers van Leicester City mogen rijden is een stuk luxer dan de populaire BMW 5 serie. Niet iedere speler mocht zich gelukkig prijzen met de luxe auto. Er werden 19 auto’s afgeleverd terwijl 23 spelers vorig seizoen deel uitmaakte van de selectie van The Foxes.

Kosten

De royal blue BMWi8s zoals de auto formeel heet, heeft geen laag prijskaartje. De nieuwprijs van deze auto ligt op een slordige €120.000. Voormalig sterkhouder van de Foxes, Kanté zal dan ook even hebben gebaald toen hij te horen kreeg geen auto te ontvangen vanwege zijn overstap naar het Londense Chelsea. Misschien kan Kanté er voor kiezen om de BMW 5 aan te schaffen, deze is minder duur qua prijs, maar bezit alle luxe die men tegenwoordig verwacht en nodig heeft. Als gratis tip geven we hem deze handleiding over de Interieurfilter BMW 5 E60 mee, mocht hij zelf het onderhoud willen doen.

5/5 - (1 stemmen)
Nog geen reacties
Geef je mening Cancel
Comments to: Leicester spelers ontvangen BMW

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *