Onze redactie

Onze redactie

Remon-Hendriksen-2

Remon Hendriksen

Oprichter & data-analist

Remon is de oprichter van Tussen de linies. Met de oprichting combineerde hij zijn passie voor voetbal en internet. Remon beheert de website en is veel bezig met SEO en de ontwikkeling van het merk en de website Tussen de linies.

max lemmens tdl

Max Lemmens

Projectmanager

Max is mede-beheerder van Tussen de linies. Eerste aanspreekpunt en bovendien de stille kracht binnen de redactie.

robin koetsier tdl

Robin Koetsier

Data-analist

Robin is gek van data, verliest zich soms in de meest lastige statistische modellen, maar houdt ook van simpelere statistieken. Binnen Tussen de linies o.a. verantwoordelijk voor het data dashboard.

jasper willemsen tdl

Jasper Willemsen

Tactisch analist

Jasper is een enthousiaste jeugdtrainer in het amateurvoetbal. Zijn interesses liggen in het analyseren van verschillende speelwijzen van zowel clubs als spelers.

sander van vliet tdl

Sander van Vliet

Tactiek & cijferanalist

Sander is een student filosofie en journalistiek en verdiept zich graag in de belangrijkste bijzaak van het leven. Probeert aan de hand van analyses en statistieken resultaten te verklaren.

nick dierckx tdl

Nick Dierckx

Onderzoekanalist

Nick is student journalistiek met een voorliefde voor voetbal en cijfers.

Victor Tussen de linies

Victor Vane

Onderzoeksanalist

Victor is vaste redacteur bij Tussen de linies. Hij is afgestudeerd bewegingswetenschapper. Voor Tussen de linies schrijft hij analyses door gebruik te maken van data en zijn analytisch vermogen.

max moorman tdl

Max Moorman

Tactisch analist

Max heeft een duidelijke voorliefde voor alles wat met voetbal en tactiek te maken heeft.

Vincent Tussen de linies

Vincent van den Bighelaar

Data-specialist

Vincent is data & financieel expert bij Tussen de linies. Hij schrijft aan de hand van onder andere statistieken en uitgebreid onderzoek analyses uit.

Jan Tussen de linies

Jan Mullenberg

Data-analist

Jan is vaste redacteur bij Tussen de linies. Hij is specialist en professional op het gebied van statistiek en onderzoek doen. Jan heeft een uitgebreide database, gebruikt die voor zijn artikelen en ontwikkelt zelf statistische modellen.

Ontvang onze gave artikelen

Ontvang onze artikelen, updates of andere super gave artikelen die we tegenkomen direct in je inbox. We beloven je uiteraard niet te zullen spammen.