Het is geweldig mooi om een voetbalwedstrijd van je favoriete club te bezoeken. Dat je dan niet de enige bent, moge duidelijk zijn, maar een vol stadion heeft natuurlijk wel wat. Geweldige sfeer en een gezonde wedstrijdspanning. Daar heb je vast wel een autorit voor over.
PSV kiest voor een buitenlandse trainer, Feyenoord gaat lekker en de vrouwencompetitie kent acht teams. Zomaar wat nieuws uit de Eredivisie voetbal. Het aantal mensen dat wekelijks deze wedstrijden bezoekt is enorm.
Als je bedenkt dat volle stadions geen uitzondering zijn en er de Arena bijna 55.000 plaatsen telt en het Feyenoord stadion 47.500. Ook een kleinere club als Sparta kent al 11.000 bezoekers.
Wie zo’n wedstrijd bezoekt, weet zich in ieder geval verzekerd van een drukke route. Files richting stadions zijn geen uitzondering. Wil je er met het openbaar vervoer naartoe, dan kom je ook een flinke drukte tegen. Dan toch maar met de auto en dan het liefst met zoveel mogelijk mensen samen. Dat is nog altijd handiger dan met twee of drie auto’s op de weg. Het huren van een ruime auto is daarom geen gek idee. Bij Easyterra.nl is dat zo geregeld en kun je met een groep vrienden, het hele gezin, met de kinderen en vriendjes comfortabel een eredivisiewedstrijd bezoeken.

Vergeet het vrouwenvoetbal niet

Of met vriendinnetjes, want vergeet ook het vrouwenvoetbal niet. De eredivisie vrouwen is in 2007 opgericht. Het zorgt er onder meer voor dat er voor meisjes en dames betere faciliteiten zijn ontwikkeld, zodat er niets ontbreekt om ook hen tot de hoogste regionen van het voetbal door te laten dringen. En laten we eerlijk zijn; meidenvoetbal is populair.
Vorig jaar werd de dames van FC Twente landskampioen. Zij gingen er trouwens al eerder met de cup vandoor in seizoen 2010/2011 en in de seizoenen 2012 tot en met 2016. De club uit Enschede doet het supergoed en heeft sinds het seizoen 2018/2019 ook een beloften elftal.
In de Grolsch Veste kunnen overigens dertigduizend toeschouwers. Reden te meer om die kant eens op te gaan als je liefhebber bent van het voetbal op hoog niveau. Met een auto van autohuur Nederland rijd je daar gemakkelijk naartoe en heb je een top middag. Bij de Enschedese club zowel wat mannen als vrouwen betreft.

Beoordeel deze post
Nog geen reacties
Geef je mening Cancel
Comments to: Met een huurauto naar de eredivisie, zo doe je dat

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *