De meeste voetballers hebben een druk schema. Ze moeten voldoende rust pakken en slapen, maar ook trainen ze een paar uur per dag. Voetballers zijn vaak enorm competitieve mensen, en vinden het leuk om de allernieuwste gadgets in huis te hebben om te laten zien dat ze bewust zijn de van de trends en de hedendaagse technologie. Hieronder staan vijf gadgets die onder voetballers enorm populair zijn!

Een veelzijdige smartwatch

Een smartwatch is voor sporters een essentieel item. Je activiteit wordt getrackt en ook het aantal calorieën dat je verbrand hebt. Daarnaast wordt je hartslag bijgehouden en kan je zien hoeveel stappen je op een dag zet. Een smartwatch heeft nog veel meer mogelijkheden. Daarnaast is het ook gewoon een onwijs stijlvolle accessoire, je kan diverse Apple Watch bandjes kopen om je smartwatch bij jouw outfit te laten passen. Een prachtig plaatje!

Een gezonde sapcentrifuge

Een sapcentrifuge is de manier om een gezond sapje of een frisse shake in elkaar te zetten. Als voetballer dien je gezond te eten en voldoende groenten en fruit te eten voor de nodige vitaminen en mineralen. Als je je dag begint met een groene smoothie, zit dat wel goed. Jij zorgt als voetballer voor je eigen herstel met deze geweldige sapcentrifuge!

Een onverstoorbare draadloze noise cancelling koptelefoon

Als voetballer ben je ook vaak onderweg met de spelersbus. Jij wil dan graag even een momentje voor jezelf, je spreekt elkaar namelijk iedere dag en soms wil je je gewoon even terugtrekken van de drukte. Een koptelefoon met noise cancelling is jouw redder in nood. Jij luistert onverstoord naar de nieuwste hits of je kan je kennis bijspijkeren door een interessante podcast op te zetten. Hier heb je urenlang plezier van!

Een verkwikkend elektrisch koffiezetapparaat

Als voetballer moet je vaak vroeg uit de veren. Dit kan soms wel vijf uur in de ochtend zijn. De meeste mensen vinden het lastig om gelijk naast hun bed te staan als de wekker afgaat, maar voetballers hebben vaak geen keuze. Een manier om rustig wakker te worden is door het drinken van een smakelijk kopje koffie. De koffie maakt je alerter en scherper: jij kan er weer tegenaan en vol goede moed begin je de dag!

Een speelse Playstation

De meeste voetballers moeten ook vaak veel wachten. Het is dan leuk om iets bij je te hebben ter entertainment. Een playstation is een apparaat dat bij uitstek geschikt is om de tijd te doden. Je kan hier zelfs leuke voetbalspelletjes, denk aan Fifa, opspelen. Daag jij jouw teamgenoot uit voor een zenuwslopend toernooi?

4.2/5 - (27 stemmen)
Nog geen reacties
Geef je mening Cancel
Comments to: 5 populaire gadgets voor voetballers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *