1. Overige

4 opvallende auto's van Nederlandse voetballers

Advertentie: Dat voetballers veel geld verdienen weten we allemaal wel. Het is natuurlijk zonde om niks met dat geld te doen. Eén van de hobby’s die zij er op na laten is het aanschaffen van mooie en vooral ook dure auto’s.
Veel voetballers krijgen van de club een auto dan het merk dat sponsor is van de desbetreffende club, maar daar neemt men lang niet altijd genoegen mee. Zo heeft Ajax een contract met Mercedes Benz. Hier zie je een overzicht van al deze auto’s in deze klasse. In dit artikel leest u de 3 meest opvallende auto’s onder Nederlandse voetballers.

4. Audi Q7 – Jeffrey Bruma

De centrale verdediger van Wolfsburg bezit een Audi Q7. Twee jaar geleden veroorzaakte hij met deze auto nog een ongeluk terwijl hij onderweg was naar een training van zijn ex-club PSV. Gelukkig kwam iedereen met de schrik vrij. Ook de auto maakt het inmiddels goed.

3. Mercedes S63 AMG coupé – Memphis Depay

De rappe vleugelaanvaller staat tweemaal in deze lijst en niet geheel onterecht. Depay beschikt niet over de Mercedes 500E maar over de s63 AMG Coupé. Deze auto koste maar liefst 160.000 euro maar is een echt pareltje.
Bekijk hier hoe je een oliefilter plaatst op de Mercedes W639.

2. Bentley Mansory Continental GT – Ryan Babel

Babel rijdt in een prachtige Bentley. Vorig jaar had hij hem nog te koop staan en het is niet helemaal duidelijk of hij hem uiteindelijk heeft weten te verkopen. Je moest wel een slordige 195.000 euro betalen voor de Bentley.

1. Rolls-Royce Memphis Depay

Het avontuur van Memphis bij Manchester United is niet wat hij ervan had gehoopt, maar de overgang naar United heeft hem absoluut geen windeieren gelegd. Depay bezit een prachtige Rolls-Royce.

1/5 - (1 stemmen)
Nog geen reacties
Geef je mening Cancel
Comments to: 4 opvallende auto's van Nederlandse voetballers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *