Net als de meest populaire apparaten van vandaag de dag, heeft het lichaam allerlei belangrijke eigenschappen. En die moeten allemaal in de gaten gehouden worden!
Oké, misschien is ‘moeten’ wel een beetje te veel gezegd. We willen maar aangeven dat je wellicht bepaalde targets wilt behalen tijdens je dagelijkse lichaamsoefeningen en dat je daar wel enige hulp bij kunt gebruiken. En ook bij het gebrek daaraan. Zo wil je niet alleen je stappen kunnen tellen en weten hoeveel traptreden je hebt beklommen en je hartslag bijhouden, maar ook meten wat de kwaliteit van je nachtrust is. Dat kan absoluut van pas komen wanneer je er zeker van wilt zijn dat je die acht uren slaap haalt! Hoe dan ook, ga er maar aan staan om dat soort informatie te verzamelen.
In dat geval komt een smartwatch of beter gezegd een Fitbit wel heel goed van pas! Je bindt dit apparaatje aan je pols en het meet al deze persoonlijke gegevens, zodat je precies kunt zien of je zowel je rust als je lichaamsbeweging op peil weet te houden. Nu is het alleen de vraag waar jij je activity tracker gaat kopen. En welke variant je precies wilt hebben. Hoe ga je dat bepalen? Heel simpel. Door online de diverse Fitbit apparaten te vergelijken. En dat doe je weer door jezelf de volgende vragen te stellen. Zo kom jij uit op het meest geschikte apparaat voor jou, in alle opzichten!

Wat wil je (maximaal) kwijt zijn?

Oneindige fondsen aan kunnen boren is voor slechts een heel klein deel van de samenleving weggelegd. Daarom wil je natuurlijk op je centen letten! Zodra je dus op zoek gaat naar jouw Fitbit met behulp van een online prijsvergelijker, is je budget afbakenen het eerste wat je verstandigerwijs doet. Dat wil zeggen dat je eerst op categorie of product zoekt en vervolgens invoert hoeveel je er minimaal aan wilt besteden. En hoeveel je er maximaal voor wilt betalen, uiteraard. Vervolgens krijg je een behoorlijke selectie voorgeschoteld, waar je verder uit kunt kiezen. Maar dan zijn er wellicht nog een aantal persoonlijke eisen en voorkeuren waar jouw aankoop aan moet voldoen. Dus is het tijd voor de volgende stap.

Wat heb je precies nodig?

Ja, een Fitbit natuurlijk. Of een nieuw polsbandje daarvoor. En wellicht ook een weegschaal. Hé, er zijn ook nog eens behoorlijk wat handige accessoires voor, zoals oplaadkabels!
Zoals je merkt, er zijn behoorlijk wat producten die die naam dragen. Ook hierin zul je een keuze moeten maken. Misschien had je al een duidelijk doel, of was je minder gericht op zoek gegaan naar apparaten van dit merk die je een beter inzicht in je lichamelijke conditie kunnen geven. Baken dan ook je prioriteiten af. Je hebt wat dat betreft zelfs nog de mogelijkheid om op kleur te selecteren! Ook niet onbelangrijk. Je Fitbit moet immers wel perfect passen bij je sportoutfit, nietwaar?

Wie biedt je de beste deal?

Nu je alles hebt ingevoerd wat je belangrijk vindt en nagenoeg alleen verschillende versies overblijven van het product waar je interesse in hebt, is het tijd om op zoek te gaan naar de schappelijkste prijs. Natuurlijk ben je tijdens dit proces in je afgebakende gebied gebleven qua prijs maar daar wil je nu uiteraard wel flink van profiteren! Laten je zoekresultaten nog te wensen over? Kijk dan of je je budget misschien wat op kunt rekken.
Heel veel succes met het vinden van jouw ideale Fitbit!

Beoordeel deze post
Nog geen reacties
Geef je mening Cancel
Comments to: Houd jezelf in de gaten met je Fitbit!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *