1. Overige

Steun je club en kies voor een voetbaltenue

Voetbal is nog steeds populairder dan ooit. Vooral tijdens de grote momenten zoals een Europees kampioenschap of een wereldkampioenschap, voelen en leven we extra hard mee met onze favoriete voetbalploegen. Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen zijn nog steeds gek op voetbal. Dit uit zich niet alleen in kijken naar wedstrijden live of op de televisie en het zelf uitoefenen van deze sport. Neen, de kledij doet ook bij deze sport alles.

Talloze merken en soorten

Over heel de wereld houden tal van grote bedrijven zich bezig met het ontwerpen van voetbaltenues van de grootste clubs en voetbalspelers. Ze zijn er dan ook in allerlei soorten, kleuren en van allerlei merken. Maar ze zijn heel populair en daarom is het voor kinderen ook leuk geworden om met een cool t-shirt of een leuke voetbaltenue van zijn favoriete club, rond te lopen.

Voetbalkleding kost geld

Wanneer je een leuke voetbal t-shirt voor jouw kind wil kopen, dan valt de prijs vaak nog mee. Maar complete voetbaltenues kopen, kan soms heel veel geld kosten. Maar gelukkig hoeft dit niet altijd zo te zijn, je kan immers op verschillende plakken complete voetbaltenues kopen aan een schappelijke prijs. Ook kan je er dan zeker van zijn dat het degelijke kwaliteit is en dat het niet nep is, het is officiële fanmerchandise.

Soorten voetbalshirts

Wanneer je kind heel graag een complete voetbaltenue wilt, maar jij dit toch wat te veel van het goede vindt, kan je ook gewoon een voetbalshirt kopen. Ook deze kan je kopen met het logo van jouw favoriete club of met de naam van jouw favoriete voetbalspeler. Leuk om te weten is dat er verschillende soorten voetbalshirts bestaan, belangrijk om te weten, zodat je kind zeker niet teleurgesteld is wanneer jij met zijn voetbal t-shirt naar huis komt!

Van fanshirts tot wedstrijdshirts

1. Wedstrijdshirts dat zijn de officiële voetbalshirts die de spelers tijdens wedstrijden dragen. Ze hebben het officiële clublogo, emblemen en met de bedrukking van spelersnamen.
2. Replica voetbalshirts deze dragen kinderen het meest. Ze hebben ook het logo, maar hebben niet de officiële emblemen.
3. Fan voetbalshirts deze zijn zonder merklogo en met een aangepast clublogo.
4. Teamwear shirts ze hebben het design en de kleur van een amateurclub en kosten vaak niet zo veel geld.

Complete voetbaltenues kopen

Droomt jouw kind van een FC barcelona outfit, dan kan je hem dit niet ontzeggen. Maar het is belangrijk dat je hier geen honderden euro’s aan spendeert. Kinderen groeien er snel uit en na een tijdje kan het zijn dat je kind er niet meer naar omkijkt. Gelukkig zijn er goedkope complete voetbaltenues te kopen zoals voordelige FC Barcelona voetbaltenues. Deze voordelige FC voetbaltenues zijn vaak geschikt voor een potje voetbal, maar evengoed voor tijdens het turnen!

Beoordeel deze post
Nog geen reacties
Geef je mening Cancel
Comments to: Steun je club en kies voor een voetbaltenue

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *