Als je hartstochtelijk supporter bent van een voetbalclub wil je dat natuurlijk zo breed mogelijk uitdragen. Dat doe je door merchandise van je favoriete club aan te schaffen en die niet alleen tijdens wedstrijddagen te laten zien. Sommige fans kopen zo veel mogelijk artikelen waar het clublogo op prijkt en hebben een flinke verzameling van merchandise-artikelen. We geven een aantal suggesties voor de leukste gadgets.

Wedstrijdkleding

Enorm populair is de officiële wedstrijdkleding. Denk dan aan het tenue (shirt, broekje en sokken), maar ook aan de inloopshirts en trainingskleding. Deze is over het algemeen voorzien van het clublogo en soms zelfs van de spelersnaam. Draag de kleding met trots en moedig jouw team aan richting de overwinning. Steeds meer clubs brengen ook vrijetijdskleding uit, denk dan aan hoodies en stijlvolle polo’s die je kunt dragen in de vrije tijd. Het logo is subtiel op het kledingstuk verwerkt en valt niet enorm op.

Winterkleding

Behalve shirts, truien en wedstrijdkleding kun je ook winterkleding van jouw club aanschaffen. Daarbij wordt vaak gedacht aan handschoenen, maar ook fansjaals worden veel verkocht. Deze zijn in meerdere varianten verkrijgbaar, van het clublogo tot een bepaalde uitspraak die past bij de club of de supporters. Ontwerp eigen sjaals en laat mutsen borduren met logo van de voetbalclub. Het voordeel van een borduring is dat de sjaal langdurig meegaat en je deze jaren kunt gebruiken.

Lunchboxen en bidons

Voetbal beleef je niet alleen op de wedstrijddagen, maar ook juist doordeweeks. Samen met je familie, vrienden of collega’s. Neem jouw favoriete voetbalclub letterlijk mee naar je werk of school door lunchboxen of bidons aan te schaffen met daarop het logo van de club. Zo laat je ook op het werk of op school zien voor welke club je bent en versterkt dat wellicht meteen het onderlinge gevoel.

Gepersonaliseerde sleutelhangers

Ook een erg leuke gadget is een sleutelhanger in de clubkleuren. Een subtiele, maar toch mooie manier om ‘iets’ bij je te dragen van je favoriete club. Je kunt bijvoorbeeld sleutelhangers kopen met de naam en het rugnummer van de beste speler en op die manier jouw steun laten zien. Iedere keer als je jouw sleutelbos tevoorschijn haalt, is de sleutelhanger ook in beeld.

Interieur

Een andere optie is om een kantoor, huiskamer, slaapkamer of ander vertrek in te richten met spullen van je voetbalclub. Wat daarbij goed van pas komt, is een deken met een borduring van het logo of een kussen met een stadionafbeelding erop. Kies bijvoorbeeld een prachtige dronefoto van het stadion uit en laat deze op de kussens bedrukken.

Telefoonhoesjes

Vandaag de dag worden mobiele telefoons enorm vaak gebruikt. De meeste gebruikers kijken een paar keer per uur op hun telefoon. Een origineel merchandise-artikel is dan ook een telefoonhoesje voorzien van clubkleuren, het clublogo of zelfs een mooie afbeelding die perfect past bij de club. Zo kun je als fan je mobiele telefoon met trots laten zien om bijvoorbeeld een podcast te luisteren.

Mokken en glazen

Wil je je drankjes in stijl kunnen consumeren? Koop dan glazen, mokken, drinkbekers of drinkflessen met daarop een bedrukking van het clublogo. Het logo op mokken plaatsen is een veelgebruikte manier om op de werkvloer of in de schoolbanken onder de aandacht te komen. Het voordeel hiervan is dat de bedrukking de gehele dag door zichtbaar is, niet alleen voor degene die het drinkt maar ook voor de omgeving.

Teamtrui of bal met handtekeningen

Een exclusief merchandise-artikel scoren? Kies dan voor een kledingstuk dat voorzien is van de handtekeningen van alle spelers. Of koop een wedstrijdbal waarop alle spelers hun handtekening hebben gesigneerd. Een bijzonder en originele manier om jouw voetbalclub te supporten.

Beoordeel deze post
Nog geen reacties
Geef je mening Cancel
Comments to: Met deze merchandise-artikelen steun je jouw favoriete voetbalclub

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *