Sports Info Services (SIS) heeft bekend gemaakt dat ze volledige eigendom worden van lotto en virtuele sportleverancier 49’s. Dit nemen zij over van de huidige eigenaren GVC Holdings en William Hill.
Deze nieuwe acquisitie breidt het portfolio van SIS nog verder uit. Het is nu in staat om 49’s producten aan te bieden, zoals Irish Lotto Bet, World Lotto en virtuele paardenracespellen uit Portman Park, Sprint Valley en Steepledowns.
Verder zien we in de deal terug dat ook virtuele windhondenraces uit Brushwood en Millersfield kunnen worden aangeboden. Dit alles naast de nieuwe games die SIS constant ontwikkelt om zo het portfolio van 49 verder uit te breiden.

Uitbreiding van SIS

SIS zit de laatste weken niet stil en is bezig om nog meer overnames te doen. SIS heeft namelijk ook haar paardenracesportfolio uitgebreid dankzij overeenkomsten met de Tsjechische paardenrenner LAB en Kincsem Park, de thuisbasis van de Hongaarse paardenraces.
SIS breidt zijn reikwijdte verder uit door zijn eerste competitieve e-sportsproduct voor gaming aan te kondigen met bet365. De oplossing omvat functies zoals live gestreamde wedstrijden, commentaar, ingesloten triggers voor weddenschappen en een reeks markten voor e-sports, inclusief titels zoals NBA 2K.

Sportweddenschappen

SIS focust zich dus met name op sportweddenschappen en ziet de populariteit enorm toenemen. Inmiddels zie je ook steeds meer aanbevolen Pay n Play-sites voor sportweddenschappen komen. Dit zijn handige overzichten waar je in één oogopslag ziet welke sites voor jou geschikt zijn. Op deze site zie je het Zweedse fintech bedrijf Trustly terug, dat voor de betalingen zorgt.
Met de zogenaamde pay n play, kun je zonder account spelen. Althans, zo lijkt het. Als je wat dieper kijkt dan zie je dat spelers altijd een account bij een online casino moeten hebben. Dit is namelijk een wettelijke eis van kansspelautoriteiten.

Spelers hoeven met Pay N Play echter niet door een registratieproces. Bij het doen van een storting, wordt een account automatisch in de achtergrond gecreëerd en vindt accountverificatie plaats aan de hand van de bankrekening, in dit geval Trustly.

Beoordeel deze post
Nog geen reacties
Geef je mening Cancel
Comments to: SIS neemt de volledige eigendom van 49's over van GVC en William Hill

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *