NIEUWS – Wij zijn verheugd te mogen melden dat wij een samenwerking zijn aangegaan met het voetbaldata-bedrijf SciSports. Tussendelinies.nl wordt de eerste officiële mediapartner van deze snel groeiende startup.

SciSports

SciSports is een bedrijf dat data gebruikt om nieuwe inzichten in het voetbal te kunnen genereren. Hiervoor zijn drie producten ontwikkeld: BallJames dat real-time camerabeelden kan omzetten naar 3D-data, SciSports Intelligence dat wiskundige algoritmes bouwt om data inzichtelijk te maken en Datascouting met een voetbalconsultant en virtuele scout.
SciSports werd onlangs nog uitgenodigd in Silicon Valley. SciSports is daar aangekondigd als één van de Next Unicorns. Zo noemen Amerikanen bedrijven die een miljard dollar of meer waard worden.

Data Intelligence

„SciSports is voor ons de ideale partner om mee samen te werken. Beide zijn we actief bezig met voetbaldata en kunnen we samen ons merk versterken”, zegt oprichter van Tussendelinies.nl, Remon Hendriksen. „We zijn natuurlijk erg blij, en kijken uit naar onze samenwerking. We zullen met name gebruik maken van de Data Intelligence oplossing van SciSports. Hiermee krijgen wij inzicht in relevante data die wij kunnen gebruiken in onze artikelen en posts op social media”.
Een eerste artikel met behulp van de data intelligence van SciSports is inmiddels al geschreven. Uiteraard op onze website terug te lezen: De Eredivisiestand had er ook anders uit kunnen zien.

5/5 - (2 stemmen)
Nog geen reacties
Geef je mening Cancel
Comments to: Tussendelinies.nl wordt mediapartner van SciSports.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *