1. Overige

De vijf meest gemaakte beginnersfouten bij het voorspellen van wedstrijden

Bij het wedden op voetbalwedstrijden zal iedereen wel een keer de mist in gaan. Zo kan het zijn dat je op je favoriete club wedt maar dat de kansen niet in hun voordeel liggen. Op zo’n moment kan het gebeuren dat je je inzet zal verliezen. Dit gebeurt bijvoorbeeld ook wanneer mensen grote bedragen inzetten om een klapper te winnen. Echter loopt dit vaker uit op een verlies! In deze blog zal je lezen over de vijf meest gemaakte beginnersfouten bij het wedden op voetbal.

Onderbuikgevoelens

Een van de meest gemaakte fouten bij het wedden is het plaatsen van een onderbuik gevoel weddenschap. Denk bijvoorbeeld aan iemand die op zijn eigen clubje wed terwijl de kansen zeer nadelig zijn. Of een voetbal liefhebber die zijn voetbalweekend naar een spannender niveau wilt tillen. Door lukraak op een aantal wedstrijden te gokken kan je het weekend wel spannender maken maar je zal uiteindelijk bedrogen uitkomen.

De verkeerde strategie

Wanneer je op langere termijn winst wil maken zal je toch een strategie moeten aannemen. Zo kun je bijvoorbeeld je laten leiden door hoe populair een bepaalde wedstrijd is. Dit zal vervolgens invloed hebben op de quotering. Echter is het wel belangrijk dat je de quotering aanhoudt en niet het populairste team. Op deze manier kan je je ROI, return on investment, goed bijhouden om zo een succesvolle strategie te vormen. Bij legale casino’s kan je dit bijvoorbeeld goed bijhouden!

Natte vinger werk

De meeste gokkers zullen met een natte vinger het bedrag bepalen wat ze inzetten. Zo zetten ze de ene keer 10 euro in en de volgende 150 euro. Via deze wijze gokken kan erg gevaarlijk zijn doordat je sneller overmoedig raakt wat leidt tot grotere inzetten. Dit leidt uiteindelijk dan weer tot grotere verliezen en voor je het weet ben je alles kwijt.

Bankroll management

Een goede tip is om bankroll management toe te passen. Dit kan ingewikkelder klinken dan het is want eigenlijk komt het er gewoon op neer dat je je gok budget moet managen. Maak een vast potje wat je gokgeld is en treed daar ook niet buiten. Wat je wint room je af naar je rekening en zo blijf je van het boodschappengeld af!

Compensatie

Hou je aan je vastgestelde budget en ga niet verder om bijvoorbeeld het verloren geld terug te winnen en je verlies te compenseren. Wanneer je verliest neem je je verlies en wees hierin streng voor jezelf om te voorkomen dat je al je geld verliest.

Beoordeel deze post
Nog geen reacties
Geef je mening Cancel
Comments to: De vijf meest gemaakte beginnersfouten bij het voorspellen van wedstrijden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *