Nederland is een van ’s werelds meest geavanceerde landen, zowel economisch als cultureel. Vanwege de Nederlandse traditie, die diversiteit en vrijheid van handelen omarmt, heeft het land van Johan Cruijff en het totaalvoetbal een liberale houding ten aanzien van de meeste alledaagse kwesties. Meer details hierover kunt u lezen via de link naar bet365 bonus code Netherlands

Desondanks bleef de Nederlandse overheid lange tijd achterlopen als het gaat om goede kansspelregulering, omdat ze de achterhaalde overtuiging heeft gehad dat de staat de exclusieve aanbieder van kansspelen zou moeten zijn.

Gelukkig voor lokale gokkers heeft de regering de invoering van een nieuw vergunningensysteem ingevoerd, waardoor internationale en Nederlandse gokdiensten legaal in Nederland kunnen gaan opereren.

Er zijn vijf interessante feiten.

  1. In 2021 is een nieuwe kansspelwet in werking getreden.
  2. Je hebt de vrijheid om je sportweddenschappen te plaatsen waar je maar wilt, zolang de site toegang heeft tot de markt.
  3. De Nederlandse overheid probeert uiteindelijk de toegang van iGaming-operators niet te beperken.
  4. Er zijn geen juridische stappen ondernomen tegen spelers. Uw beloningen zijn niet onderworpen aan belasting.
  5. Alleen winsten van lokale goksites zijn onderworpen aan een belasting van 29 procent.

Mogen spelers uit Nederland online spelen?

Van overal ter wereld hebben lokale gokkers toegang tot een verscheidenheid aan online bookmakers. Omdat de Nederlandse Kansspelautoriteit online kansspelen niet uitdrukkelijk verbiedt, kunnen er geen juridische stappen worden ondernomen tegen een speler die op internet wil gokken.

Omdat de bestaande wetgeving de financiële stabiliteit van gokkers echter niet garandeert, betekent dit dat ze onbeschermd zijn tegenover oplichters. Dit is veranderd in 2021, wanneer de Wet Kansspelen op afstand zware boetes oplegt en als gevolg daarvan de licenties intrekt van operators die proberen Nederlandse spelers op te lichten.

In het Nederlands zijn de meest geprefereerde betaalmethoden:

In het verleden heeft de Nederlandse overheid geprobeerd de markt te beheersen door transacties met internetbookers te blokkeren.

 De internetgamingmarkt, banken en betalingsdienstaanbieders waren daarentegen niet geïnteresseerd en de inspanningen van de overheid faalden. Een aantal bookmakers, evenals grote bedrijven zoals PayPal, Skrill en NETELLER, accepteren iDeal, een in Nederland gevestigd betalingsmechanisme dat vaak wordt gebruikt voor online transacties.

Waar wordt vooral op gewed in Nederland?

Bekende clubs als Ajax en PSV uit de Eredivisie zijn vaak ook de deelnemers aan de grote toernooien zoals de UEFA Champions League. Daarom zjin dat doorgaans ook de clubs waar lokale gokkers de voorkeur aan geven. Bwin Nederland en andere buitenlandse Nederlandse gokwebsites bieden een brede selectie van opties aan voor zowel live als pre-match gokken.

Niet alleen voor de Nederlandse clubs, maar ook voor topcompetities zoals de Engelse Premier League, La Liga en Serie A. In Nederland ziet de toekomst van internetgamen er met alle veranderingen rooskleurig uit.

In Nederland is het eindelijk begonnen en als alles volgens plan verloopt, hebben Nederlandse spelers baat bij het nieuwe vergunningenstelsel. Hoewel sommigen misschien beweren dat het belasten van goksites zal leiden tot lagere kansen, betwijfelen we of een belasting van 29 procent op de bruto-inkomsten uit kansspelen investeringen in de Nederlandse sector onrendabel zal maken.

Het is ook het vermelden waard dat het bestaande systeem gokkers niet beschermt tegen het ten prooi vallen aan schaduwrijke goksites. Het aantal bookmakers dat op zoek zal gaan naar deze extra licenties viel nog te bezien.

Beoordeel deze post
Nog geen reacties
Geef je mening Cancel
Comments to: Wedden in Nederland

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *