1. Overige

De spannendste jonge topsporters van het moment

Het is geen verrassing dat er elk jaar weer nieuwe toptalenten bijkomen in de sportwereld. Jongens en dames die echt uitblinken in wat ze doen. Vooral in de voetbalwereld zijn er veel nieuwe jongens die zich echt hebben bewezen het afgelopen seizoen. Niet alleen in Nederland zijn er echte talenten zoals Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Er zijn echt veel voetbal talenten die zich hebben bewezen of zich nog steeds aan het bewijzen zijn aan de voetbalindustrie.

Jonge sport talentjes: wie zijn het?

Er zijn natuurlijk veel jonge spelers met veel potentie. Maar er zijn echt een paar die flink uitblinken. Zo heb je Dani Olmo (20). Dani speelt bij Dinamo Zagreb als veelzijdige aanvaller. Hij begon in de jeugd van Barcelona en speelt al 4 jaar in de basis van Dinamo Zagreb. Onze eigen Nederlandse jongens Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt staan op de radar van alle grote clubs in de wereld. Frenkie de Jong zal vanaf volgend seizoen bij Barcelona spelen en de geruchten zeggen dat Matthijs dat ook zal doen.

Jonge talenten op andere vlakken

Max Verstappen. Wie kent die naam niet? De jonge F1 talent Max Verstappen heeft de wereld laten zien wie hij is door zijn uitmuntende prestaties op verschillende races. En hoe. Hij wist meerdere malen de grote namen eruit te racen en wist veel prijzen in de wacht te slepen. Max Verstappen is een 21-jarige Nederlander die op het moment 3e staat in de F1 ranglijst onder V. Bottas (Finland) en L. Hamilton (Engeland). Max Verstappen rijdt voor Red Bull.

Topsporter: hoe wordt je dat?

Uit onderzoek blijkt dat als je een sport of kunst echt wilt beheersen dat je er minstens 10.000 uur in moet steken wil je het echt beheersen. Het kost veel tijd en moeite om iets echt te beheersen en als je daar de moeite voor neemt en echt je best doet kan je er echt iets van maken. Dus als je echt een topsporter wilt worden moet je uren maken. Echt je best doen en ervoor zorgen dat je mensen hebt die je op weg kunnen helpen.

Beoordeel deze post
Nog geen reacties
Geef je mening Cancel
Comments to: De spannendste jonge topsporters van het moment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *