1. Overige

Deze teams gaan volgens de bookmakers kampioen worden in Engeland, Spanje, Italië en Duitsland

Langzaam maar zeker komt het voetbal weer op gang. Zo wordt er bij onze oosterburen al een paar weken weer gespeeld in de Bundesliga. Hierbij zijn een aantal mooie wedstrijden gevoetbald, zoals bijvoorbeeld de wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Bayern München. Het Signal Iduna Park mocht dan wel leeg zijn op 26 mei, alsnog hing er door het toegevoegde geluid van Fox Sports een prachtige sfeer. Dit mocht niet baten voor de thuisclub, want BVB verloor met 0-1 van regerend kampioen Bayern. Joshua Kimmich was de held van de club uit München met een prachtige stift. Wat het effect van het resultaat van deze topper heeft op de titelkansen voor de twee Duitse teams lees je hieronder.

Duitsland

Doordat Bayern München de topper tegen Borussia Dortmund won, wordt de huidige kampioen van Duitsland gezien als de gedoodverfde winnaar van de Bundesliga. Dit was voordat het seizoen begon ook al het geval, maar doordat Bayern een moeilijke start kende gingen de odds toch wel omhoog. Dit is op het moment zeker niet meer geval. Eigenlijk kun je bij alle online casino’s, waar je ook gokkasten van Evolution Gaming kunt spelen, nog amper geld verdienen aan een kampioenschap van het team van Zirkzee. Als je hier bijvoorbeeld 10 euro op wil inzetten en het gebeurt daadwerkelijk, dan krijg je maar zo’n 10,20 euro terug van de bookmaker. Dat is het natuurlijk eigenlijk niet waard aangezien je maar zo weinig winst kunt behalen.

Spanje

Waar het voetbal in Duitsland alweer aan de gang is, is dat in Spanje nog niet het geval. Het Zuid-Europese land heeft natuurlijk ook meer last gehad van de crisis, maar toch gaat La Liga over een paar dagen weer van start. De competitie begint bovendien direct met een mooie pot. Sevilla neemt het in eigen huis op tegen Real Betis in een verhitte derby. Deze clubs maken natuurlijk weinig kans op de titel in Spanje. Eigenlijk zijn nog maar twee teams in de race, wat natuurlijk Real Madrid en Barcelona zijn. Op het moment van schrijven zijn er 27 wedstrijden gespeeld. Tot nog toe staat Barcelona aan kop. Het heeft 58 punten behaald, wat twee punten meer zijn dan rivaal Real Madrid. Alhoewel de bookmakers beide teams kans geven, krijgt Barça toch de meeste kans op het kampioenschap.

Engeland

Net als de Spaanse competitie is ook de Premier League nog niet herstart. Desondanks is het al wel officieel bekendgemaakt dat de Engelse competitie op 17 juni weer zal starten met twee inhaalwedstrijden: Manchester City – Arsenal en Aston Villa – Sheffield United. Met name deze laatste wedstrijd is interessant voor de strijd onderling, terwijl Manchester City en Arsenal natuurlijk relatief gezien in de top meedraaien. Toch is de Premier League niet echt interessant meer voor de gokkers die geld willen inzetten op de ploeg die zij kampioen zien worden. Liverpool staat namelijk eerste met een straatlengte voorsprong op nummer 2 City. Het verschil is zo groot dat je zelfs niet eens meer geld kunt inzetten op een titelwinst voor ‘The Reds’.

Italië

In Italië is de titelwinst vele malen spannender dan in Engeland. Sterker nog, het verschil tussen de nummer 1 en 2 is zelfs nog kleiner dan in La Liga. Naar alle waarschijnlijkheid hadden veel mensen dit niet verwacht, aangezien Juventus van tevoren gezien werd als de gedoodverfde kampioen van het seizoen 2019/2020. Dat kan nog altijd wel gebeuren, maar het is nog zeker niet gespeeld. Juve staat namelijk wel eerste, maar de club uit Turijn heeft maar één punt voorsprong op Lazio. Alhoewel het verschil klein is, verwachten de bookmakers wel dat Juventus kampioen gaat worden in de Serie A.

Beoordeel deze post
Nog geen reacties
Geef je mening Cancel
Comments to: Deze teams gaan volgens de bookmakers kampioen worden in Engeland, Spanje, Italië en Duitsland

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *