1. Overige

Altijd op de hoogte – de beste voetbal apps

Voetbal is populairder dan ooit! Zeker nu clubs zoals Ajax ons binnen Europa weer op de kaart hebben gezet. Ook in landen die voorheen niet bekend stonden als voetballand, zoals de Verenigde Staten, wordt de sport steeds groter. De vraag naar apps voor de smartphone om daarmee de favoriete clubs en competities mee te volgen, wordt steeds groter. We helpen je hiermee graag op weg en noemen hieronder de beste voetbal apps.

FlashScore

Een van de meest bekende apps op het gebied van sport is de app van FlashScore. Je volgt met deze app de meest uiteenlopende sporten, van darts tot aan basketbal, maar natuurlijk ook voetbal. Met deze app blijf je altijd op de hoogte van voetbalcompetities van de meest uiteenlopende landen. Je kan wedstrijden of teams onder je favorieten zetten. Zodra je dit hebt gedaan, krijg je automatisch updates van onder andere goals en uitgedeelde rode kaarten. De app geeft je zo snel de updates door dat je net zo snel op de hoogte bent als wanneer je de wedstrijd live bekijkt. Het is ook mogelijk om de highlights van een wedstrijd via de app terug te kijken.

Live Football Studio

Het is dan wel geen app, maar Live Football Studio is wel heel goed te spelen op je smartphone. Je speelt hier een kaartspel geheel in het kader van voetbal. Het spel is niet gebaseerd op moeilijk aan te leren strategieën en er zijn geen ingewikkelde regels. Het zijn vooral de mensen met geluk die hier winnen. Het jij het gevoel dat het geluk aan je zijde is, dan moet je zeker een spel spelen bij Live Football Studio of kijk ook eens in het live casino Unibet.

Forza Football

De strijd om de titel in de Eredivisie lijkt spannender dan ooit te zijn. Of je nu wel of niet fan bent van PSV of Ajax, als voetballiefhebber kijk je uit naar de ontknoping van de eindstrijd. Wil jij altijd en overal op de hoogte blijven van de wedstrijden in de strijd om het Eredivisie kampioenschap, dan download je snel de app Forza Football. Je bekijkt op voorhand de statistieken en de opstellingen en tijdens de wedstrijden die jij als favoriet hebt aangemerkt, wordt je direct op de hoogte gebracht van een gemaakt doelpunt. Extra leuk aan deze app is dat je de lay-out geheel aan je eigen voorkeuren kan instellen.

SofaScore

Zoek je een uitgebreide app waarmee je de meest uiteenlopende nationale en internationale voetbalcompetities volgt, dan is SofaScore precies wat je zoekt. Je kan met deze app namelijk maar liefst ruim 600 competities van over de hele wereld volgen. De bekende spelers binnen deze competitie worden met uitgebreide informatie weergegeven in de app. Wanneer je de clubs die voor jou belangrijk zijn, selecteert als favoriet, dan krijg je tijdens de wedstrijden automatisch updates, bijvoorbeeld als er gescoord is. De app is echt een toegevoegde waarde, ook als je wel in de gelegenheid bent om de wedstrijd te bekijken.

Beoordeel deze post
Nog geen reacties
Geef je mening Cancel
Comments to: Altijd op de hoogte – de beste voetbal apps

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *