1. Overige

Welke wedstrijden mag je komende weken niet missen? + Gratis kaarten winnen (alleen KPN klanten)

De komende weken staan er weer mooie voetbalwedstrijden op het programma. Een aantal clubs zitten tegen de degradatie aan en anderen moeten punten pakken om PSV niet te ver uit het oog te verliezen. Lees hier welke wedstrijden je niet mag missen en hoe je kaartjes kan winnen.
FC Groningen – NAC Breda: Vrijdag 23 februari om 20.00 uur
Beide teams staan vrij onderaan de eredivisie. FC Groningen staat momenteel iets voor op NAC. Het is aan NAC om er voor te zorgen dat dit niet verder uiteen loopt. De kans is namelijk groot dat zij de nacompetitie moeten spelen. Voor NAC is het belangrijk dat zij nu punten gaan pakken. Hoe deze wedstrijd verloopt zie je vrijdag 23 februari.
AZ – Sparta Rotterdam: zaterdag 24 februari om 18.30 uur
Sparta speelt tijdens deze wedstrijd tegen de nummer drie. Het zal voor Sparta een lastige opgave worden om met de winst naar huis te gaan. Maar toch zullen zij alles op alles moeten zetten. Ze staan namelijk laatste met als gevolg tot degradatie.
SC Heerenveen – Excelsior: zaterdag 24 februari om 19.45 uur
Beide teams staan in de middenmoot. Voor de winterstop hebben zij 2-1 gespeeld in het voordeel van Heerenveen. Zal Excelsior deze pot gaan winnen? Bekijk het zaterdag 24 februari.
Heracles Almelo – PEC Zwolle: zaterdag 24 februari om 19.45 uur
PEC Zwolle staat met een flink aantal punten voor op Heracles. Zij zullen deze voorsprong zeker willen uitbreiden om Feyenoord in te kunnen halen. Of Heracles hier een stokje voor steekt, zie je zaterdag 24 februari.
VVV-Venlo – Vitesse: zaterdag 24 februari om 20.45 uur
Vitesse staat met een klein verschil voor op VVV-Venlo. Vorige wedstrijd hebben zij 1-1 gespeeld. Of het deze keer weer gelijk tegen elkaar opgaat zie je zaterdag 24 februari.
Ajax – Ado Den Haag: zaterdag 24 februari om 12.30 uur
Dit belooft een spannende pot te worden, want Ajax mag geen punten meer verliezen om PSV bij te benen in de strijd om de kampioenschap. Voor de winterstop hebben zij gelijk gespeeld. Of Ajax dit keer wel 3 punten mee naar huis neemt is te zien op 24 februari.
Feyenoord – PSV: zondag 25 februari om 14.30 uur
De kraker tussen Feyenoord en PSV staat gepland op zondag 25 februari. PSV is de koploper en heeft nog maar twee wedstrijden verloren. Ze worden op de voet gevold door Ajax en zullen er alles aandoen om de voorsprong groot te houden. Feyenoord zal het PSV daarentegen niet makkelijk maken, zij waren tenslotte de kampioenen van het vorige seizoen.
Willem II – Roda JC: zondag 25 februari om 14.30 uur
Zowel Willem II als Roda JC staan onderaan in de eredivisie. Het wordt voor beide teams een spannende wedstrijd, want geen van hen wilt de nacompetitie spelen.
FC-Utrecht – FC Twente: zondag 25 februari om 16.45 uur
FC Utrecht staat vrij bovenaan in de eredivisie terwijl FC Twente moet vechten om uit de nacompetitie te komen. De uitslag van de vorige wedstrijd was 4-0 in het voordeel van FC Twente. De kans zit er dus dik in dat zij opnieuw winnen.

Maak kans op gratis voetbalkaarten

KPN klant? Voor speelronde 25 heeft KPN in samenwerking met Seaters een aantal kaarten beschikbaar gesteld. Wil jij kans maken om gratis naar een wedstrijd te gaan? De kaarten worden verloot via het online platform Seaters.
Heb je FOX Sports Eredivisie?
Dan kijk je alle wedstrijden live op kanaal 221 of in HD op kanaal 227 van FOX Sports.
Heb je Interactieve TV (bijvoorbeeld van KPN), maar nog geen FOX Sports Eredivisie? Activeer deze dan via MijnKPN of je eigen provider. Alle extra zenderpakketten zijn maandelijks aan- en uit te zetten. Je zit dus nergens aan vast.
Losse wedstrijden kijken
Liever geen abonnement? Met Interactieve TV kan je vaak alle wedstrijden los bestellen. Een losse wedstrijd bestel je van vanaf €6,-.

5/5 - (1 stemmen)
Nog geen reacties
Geef je mening Cancel
Comments to: Welke wedstrijden mag je komende weken niet missen? + Gratis kaarten winnen (alleen KPN klanten)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *