1. Overige

Adv. Voetballers en hun dure auto's

We hebben allemaal wel eens foto’s voorbij zien komen van voetballers die rondrijden in de mooiste auto’s. In dit artikel komen drie mooie voorbeelden aan bod.
Advertorial

Depay

Ondanks dat voetballers over het algemeen genoeg aandacht krijgen, lijkt het erop alsof ze met de keuze van sommige auto’s nog meer op zoek zijn naar aandacht. Neem bijvoorbeeld deze auto waarin Depay onlangs is gespot. Naar verluidt is de auto niet van Depay zelf, maar er in rondrijden vond hij dus zeker geen probleem. Volgens een Brits dagblad, zorgde de auto voor gefronste wenkbrauwen bij het management en de ervaren spelers in de selectie van Manchester United.
Ziet u zichzelf al zo rondrijden? Natuurlijk is het een hele mooie auto, maar we kunnen ons niet aan de aandacht onttrekken dat een dergelijke auto ook is aangeschaft om op te vallen.

Balotelli

Of wat te denken van Boletelli? De Italiaanse spits die regelmatig voor ophef zorgt is al diverse keren gespot in de meest opmerkelijke auto’s. Natuurlijk kennen de meeste van jullie wel de auto die zich kenmerkt met de camouflage tinten. Deze groen/bruine auto is een echte Bentley. Deze Bentley van goed 160.000 pond in opvallend legertenue, lijkt dan ook leuk speelgoed voor de AC Milan-aanvaller. De vraag is of Balotelli met deze auto inderdaad incognito rond zou kunnen rijden. Wij vragen het ons af…
Maar dat is niet de enige auto waarin Balotelli zijn kunsten vertoond. Balotelli heeft in het verleden al eens zijn Audi R8 in de soep gereden. Dat zag er als volgt uit:
balocar
Balotelli zal ongetwijfeld een goede verzekering hebben, gezien zijn staat van dienst. Mocht hij zijn eigen auto toch zelf op willen knappen zou hij eens rond kunnen kijken bij een site als www.besteonderdelen.nl.

Diouf

Een van de bekendste Afrikaanse voetballers van de afgelopen 10 jaar is El Hadj Diouf. Het voetbal heeft deze Senegalees zeker geen windeieren gelegd. Hij is inmiddels in het bezit van een Mercedes McLaren die een waarde heeft van ruim 400.000 dollar. Op YouTube is filmpje te vinden van een andere Mercedes die Diouf ongetwijfeld ook aan zijn assortiment zou willen toevoegen.

Beoordeel deze post
Nog geen reacties
Geef je mening Cancel
Comments to: Adv. Voetballers en hun dure auto's

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *