Kan honkbal aan voetbal tippen? Nou, waarschijnlijk niet voor de meesten van ons, maar voor vele anderen is honkbal een goede tweede keus. Als dit zo is dan is er geen betere plek dan een honkbalwedstrijd van de New York Yankees te gaan zien. Honkbal New York is de ultieme honkbal ervaring en lees hierna snel verder waarom dit zo is!

Voetbal of honkbal, we houden van sport!

Honkbal en voetbal, het is toch allemaal Tussen de linies, dus de interesse voor sportieve evenementen ligt voor de hand. Mocht je echter ook interesse hebben in honkbalwedstrijden dan is het toch de ultieme ervaring om de New York Yankees te gaan zien. Niet alleen is New York wellicht de bekendste stad van de USA, maar is door de vele hoogtepunten ook echt aan te bevelen.

Waarom New York?

New York is een van de bekendste steden ter wereld en een uitstapje naar deze wereldstad is zeker de moeite waard. Een reisje naar New York is betaalbaar en deze stad heeft zoveel te bieden dat je ogen te kort komt. Stedenbouwkundig, cultureel, maar zeker ook op sportief gebied is New York de ultieme Amerika-ervaring. Dit niet in de laatste plaats voor de sportliefhebber in verband met wel de bekendste honkbalploeg ter wereld, want wie kent ze niet? De New York Yankees!

De New York Yankees, de honkbalbelevenis pur sang!

Als honkbal in Amerika denk je meteen aan de New York Yankees. Deze ploeg heeft bij elkaar het merendeel van de overwinningen geboekt op verschillende terreinen. Denk je aan iets van New York denk je aan de Yankees en dit om een aantal redenen: De New York Yankees zijn een van de succesvolste en ook bekendste sportteams ter wereld, iedereen kent het Logo van dit team en het Yankees merklogo is een van de populairste ter wereld. Iedere sportliefhebber kent Babe Ruth toch? Deze vroegere Yankees speler is gewoonweg legendarisch. Verder hebben de New York Yankees een gigantisch aantal fans. Dit alles maakt dit honkbalteam een echte highlight om als sportfanaat te gaan zien.

De ultieme honkbal-ervaring

De New York Yankees is de bekendste honkbalploeg ter wereld en in de top van de beste sportteams wereldwijd. Als honkbal liefhebber moet je toch een keer in je leven een wedstrijd van deze club hebben bijgewoond. Als New York bezoeker mag dit voor een sportman ook niet ontbreken. De New York Yankees hebben de meeste records verbroken, hebben de bekendste spelers, hebben de bekendste spelers voortgebracht in het verleden en hebben het grootste fan legioen dat er bestaat. De twee stadions zijn de meest indrukwekkende ter wereld en alleen al een bezoek waard. Om een gedeelte van het legioen in het stadion in actie te zien, uitgedost in Yankee fan-kleding en met hun enorme enthousiasme, is gewoon overweldigend. Om de New York Yankees spelers de wedstrijd te zien winnen, wat ze ongetwijfeld doen, is het wel de ultieme honkbal ervaring!

New York is Yankees

Iedereen wil toch weleens de USA bezoeken, op vakantie of als stedentrip. Het is zo makkelijk vandaag de dag om er even tussenuit te gaan en hoeft ook helemaal niet zo duur te zijn. Er zijn verschillende aantrekkelijke aanbiedingen voor een trip naar bekende Amerikaanse steden. New York is ongetwijfeld de belangrijkste stad in Amerika, en heeft de bezoekers enorm veel te bieden. Het hele gezin kan hier genieten. Wij als sportfans kiezen dan toch graag voor een wedstrijd van de New York Yankees. Een New York Yankees stadium bezoeken is al een hoogtepunt op zich. De twee stadions van de club zijn de grootste honkbalarena’s ter wereld. En het bijwonen van een wedstrijd van deze wereldclub is een onvergetelijke ervaring. Door de enorme schare aan fans en het enthousiasme van het publiek zal een wedstrijd van het team eeuwig in je gedachten gegrift staan.

De bal is rond

Of je nu van voetbal, van honkbal, van American voetbal of wat dan ook houdt, als je van balsport houdt heb je weliswaar een voorkeur maar de andere sporten laten je toch ook zeker niet koud. Mocht je een keer de USA bezoeken, zou de keuze voor New York als stad voor de hand liggen. New York is de bekendste stad in Amerika en heeft zijn bezoekers het meeste te bieden. Er zijn zoveel dingen te bezoeken en te bezichtigen dat het zich loont er eens wat meer over te lezen. Waar ligt je interesse, want tijd is geld en de tijd is beperkt. Voor iemand met een sporthart is de keuze niet moeilijk. Wij kiezen voor de New York Yankees! Een ervaring voor het leven, en stoere verhalen voor de eeuwigheid. Een bezoek aan een Yankee stadion, de ervaring van de hele ambiance ter plekke, en de legendarische honkbalploeg in actie te zien is iets om nooit meer te vergeten!

5/5 - (1 stemmen)
Nog geen reacties
Geef je mening Cancel
Comments to: De ultieme honkbalervaring: het bijwonen van een New York Yankees-wedstrijd

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *