1. Overige

Het fenomeen, Nike voetbalschoenen

Wat maken de Nike voetbalschoenen zo populair onder voetballers? Hier een mogelijke verklaring. Buiten het mooie design, leveren ze al jarenlang kwaliteit en blijven ze innoveren, zodat elke atleet beter kan presteren op het veld. Aangezien kwalitatieve voetbalschoenen voor elke speler cruciaal zijn om goed te kunnen voetballen, heeft Nike een grote impact op het voetbal. Door samen te werken met de beste voetballers ter wereld creëren ze niet alleen veel exposure, maar worden de voetbalschoenen door hun feedback telkens doorontwikkeld naar een hoger niveau.
Deze voetballers vormen ook dé inspiratie bij het ontwerpen van de collecties. Aan de hand van de verschillende type voetballers op het veld, zijn er 4 collecties ontwikkeld. De Hypervenom, voor de wendbare speler. De Mercurial, voor de snelle speler. De Tiempo, voor de controlerende speler. En de Magista, voor de spelverdeler. Daarbij hebben ze nog een speciale collectie voor zaal- en straatvoetbal ontwikkelt, de Footballx. Welke Nike voetbalschoen past het best bij jou?

Mercurial, explosief snel

Ontworpen voor de explosieve atleet. De lichtste en snelste voetbalschoen uit de Nike collectie. Alles draait bij deze schoen om snelheid. Mensen voorbij rennen met geen enkele moeite. Je bent niet bij te houden. Tegenstanders die happen naar lucht als ze je weer zien aankomen “al sprintend!”. Dat is de definitie van Mercurial. Sneller dan snel.

Hypervenom, meedogenloos wendbaar

Gemaakt om spelers te bedriegen op het veld. Wendbare bewegingen, scharen, naar binnen kappen, spelers uitdagen. Dit is waar de Hypervenom voor staat. Dodelijk zijn met je acties. Jij zorgt ervoor dat er altijd wat spannends gebeurt. Jij bent beslissend en ongrijpbaar.

Nike Tiempo

Controle. Balbeheersing. Dominant. Allemaal woorden die de Tiempo speler omschrijven. Voetballers met een uitmuntende pass, een perfecte aanname en een goed spelinzicht. Dit zijn de spelers die voor rust zorgen in het team en het spel verzorgen met geweldige inspeel passen. Een onmisbare speler op het veld die telkens de aanval zoekt.

Nike Magista, genadeloos creatief

Voor de spelverdeler die dingen ziet op het veld, wat andere niet zien. Alles gaat via jou. Jij bepaalt wat er gebeurt in het veld. Je speelstijl is dominant, steekpasses, telkens bereikbaar zijn voor je teamgenoten, nooit in paniek. Altijd de creatieve oplossing vinden. Dat is de Magista speler. Iemand die de lijnen uitzet.

Nike Footballx, altijd dominant

Je speelt op de straat en in de zaal. Schoenen voor een ondergrond waar je excelleert door looplijnen. Je tegenstander voor gek zet met de fraaiste acties. Waar aanvallen de baas is over het verdedigen. Alles net even iets sneller gaat dan op het veld. Er andere regels gelden, waar jij de baas bent op je eigen veld. Dat is Nike Footballx.

Dus…Waarom Nike?

De Nike voetbalschoenen zijn zo populair omdat ze gevoel weten te combineren met vakmanschap. Voor elke type voetballer zijn er bijpassende collecties die jou met meer zelfvertrouwen het veld opsturen. Elke drie maanden is er weer een nieuwe collectie met nieuwe kleuren en features. Dit maakt Nike nooit saai, maar zeer dynamisch. Wat is nou een goede plek online om een paar Nike voetbalschoenen aan te schaffen?
Naast de eigen website van Nike is Sportshowroom.nl een praktische en mooie site hiervoor. In de Sportshowroom vind je alle Nike voetbalschoenen online op één plek. Ze hebben het grootste online voetbalschoenen assortiment van Nederland. Hierdoor wordt het maken van de beste keuze makkelijker, zodat jij straks met de juiste voetbalschoenen op het veld het verschil kan maken. Ben jij er klaar voor?

Beoordeel deze post
Nog geen reacties
Geef je mening Cancel
Comments to: Het fenomeen, Nike voetbalschoenen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *