Wil je je favoriete voetbalclub live in actie zien? Tegenwoordig kan dat op veel verschillende manieren: via de televisie, maar ook via je laptop, tablet of telefoon. Waar je dan precies welke wedstrijden kunt kijken? Dat lees je in dit artikel.

Kijk live naar voetbal met je tv abonnement

Heb je bij je tv-aanbieder een basispakket? Dan betaal je maandelijks een bedrag om te kunnen kijken naar een aantal tv zenders. Welke tv zenders dit zijn, verschilt per provider. Via een aantal van die zenders kun je gratis live naar voetbal kijken. Zo kijk je via de NPO naar interlandvoetbal, via SBS6 naar de Champions League en via RTL 7 naar de Europe League.

Op Eurosport kijk je naar de Franse Ligue 1 en de Italiaanse Serie A. Ook kun je hier live kijken naar het Franse bekertoernooi Coupe de la Ligue en de Emirates Cup. FA-cup voetbal en Premier League-samenvattingen kijk je via de BBC. De Eredivisie kijk je via ESPN Eredivisie, maar voor dit kanaal betaal je bij veel tv-aanbieders meestal een meerprijs. Wil je weten welke wedstrijden er vandaag te zien zijn, en bij welke televisieprovider in Nederland en België je de beste pakketten hebt om live voetbal te kijken? Dat kan via voetbal vandaag.

De beste televisie om voetbal te kijken

Wanneer je een echte voetballiefhebber bent, is het natuurlijk ideaal wanneer je met je televisie het stadion in huis kunt halen. Waar je op moet letten wanneer je een ‘voetbal’ tv wilt kopen? Het is slim om te kiezen voor een televisie met minimaal 100 hertz, zodat je altijd verzekerd bent van een scherp en vloeiend beeld. Daarnaast heeft de beste tv om voetbal te kijken een brede kijkhoek en een resolutie van minimaal 4K. Vergeet bij het aanschaffen van een tv tot slot niet om ook rekening te houden met het geluid.

Uiteindelijk wil je het stadiongevoel ook in geluid kunnen ervaren. Je kunt kiezen voor een tv met ingebouwd geluid, maar de beste geluidservaring krijg je door een externe soundbar aan te schaffen. Je vindt ze in allerlei verschillende prijsklassen, en goedkoop zijn ze niet, maar het verbetert wel de geluidservaring aanzienlijk. Hierdoor ga je ongetwijfeld een ultiem sportseizoen tegemoet. Succes!

Beoordeel deze post
Nog geen reacties
Geef je mening Cancel
Comments to: Voetbal op tv: welke wedstrijden zijn er vandaag?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *