Speciaal voor alle sportliefhebbers wacht er nu via WeddenBonus.com € 30 aan gratis wedtegoed zonder storting. Daarnaast vind je op deze website nog tal van andere zeer aantrekkelijke Bookmaker Welkomstbonussen terug. Hiermee kun je extra voordelig online wedden op voetbal en sport. Lees nu wat er allemaal op jou te wachten staat.

Nieuw? Start met Wedden zonder Storting!

Ben jij nieuw met wedden op sport of wil je simpelweg wedden zonder dat je een storting hoeft te maken? WeddenBonus.com maakt het voor jou mogelijk! Deze website geeft een overzicht van alle beschikbare Bookmaker Bonussen voor Nederlanders en Belgen en door exclusieve samenwerkingen met wedaanbieders biedt het ook welkomstbonussen zonder storting aan. Neem hiervoor een kijkje in de Gratis Wedden sectie en profiteer van in totaal € 30 aan bonus zonder

Benut ook alle andere aantrekkelijke bonussen!

Een gratis bonus zonder storting is een mooie extra om te beginnen. Er is echter genoeg reden om ook over te gaan tot het maken van een storting bij een bookmaker. Er zijn namelijk door de grote concurrentie tussen bookmakers tal van andere bonussen die jij direct na je storting verkrijgt en flexibele voorwaarden kennen. Zo kun je onder andere profiteren van stortingsbonussen, gratis weddenschappen, cashback bonussen en mobiel bonussen. Graag lichten wij deze bonustypes voor je toe met bijbehorende voorbeelden. Wil je direct een overzicht van alle beschikbare bonussen? Klik nu op Sportweddenschappen en vind ze allemaal terug!

Stortingsbonus – Verdubbel jouw storting!

Een stortingsbonus betekent dat jij een bepaald bedrag stort en vervolgens, afhankelijk van het bonuspercentage, een extra bonus op je storting krijgt. Is er bijvoorbeeld sprake van een stortingsbonus van 100% tot € 100, dan betekent dit dat je bij een storting tot € 100, € 100 extra krijgt. Deze € 100 wordt weggeven in de vorm van bonusgeld. Je dient vervolgens aan bepaalde voorwaarden te voldoen om dit bonusgeld om te zetten in echt geld. Vaak zul je zien dat je bijvoorbeeld je stortings- en bonusbedrag 3x moet inzetten op odds van 1.80 of hoger binnen een bepaalde tijdsduur. Dit betekent dat je in totaal € 600 dient in te zetten op noteringen van 1.80 of hoger. Stortingsbonussen verschillen qua bonuspercentage en bonushoogte. Sinds kort is er zelfs een stortingsbonus van 100% tot € 2.000 beschikbaar via de website van WeddenBonus.

Gratis Weddenschap – Profiteer van jouw bet!

Een ander type welkomstbonus is de Gratis Weddenschap. Vaak is het zo dat je een eerste weddenschap plaatst en vervolgens, ongeacht het resultaat, een nieuwe weddenschap ter waarde van je inzet gratis cadeau krijgt. Zo kun je dus dubbel winnen! Ook is er een actie waarbij de bookmaker de winst uit je eerste weddenschap verdrievoudigt en de extra gemaakte winst wordt uitbetaald in de vorm van Gratis Weddenschappen. Deze kun je vervolgens gebruiken om opnieuw in te zetten en alle winst die je maakt is volledig zonder voorwaarden voor jou. Deze bonus staat hooggenoteerd in het Bookmaker Bonus overzicht van WeddenBonus.com.
Stortingsbonus

Cashback Bonus – Niet goed? Geld terug!

Een bonusvorm die vrij schaars is maar tegelijkertijd ook zeer aantrekkelijk is de cashback bonus. Dit betekent simpelweg dat jij jouw inzet geheel terug ontvangt als jij je eerste weddenschap verliest. Een voorbeeld hiervan is de € 100 Cashback Bonus. Bij deze bonus kun je een eerste weddenschap spelen met een inzet tot € 100 en als je weddenschap verloren gaat, ontvang je gehele inzet terug. Dit terug ontvangen bedrag wordt uitgekeerd in bonusgeld. Dit bonusgeld zet je echter zeer gemakkelijk om in echt geld. Je hoeft je cashback bedrag slechts 1x opnieuw in te zetten. Dit kan reeds op quoteringen van 1.20 of hoger en je hebt maar liefst 30 dagen de tijd. Opnieuw een voorbeeld van een zeer aantrekkelijke Wedden Bonus die jij kunt benutten.

Mobiel Bonus – Profiteer van Mobiel Wedden!

De opkomst van internet maakte online wedden populair en nu is het zo dat de opkomst van smartphones en tablets mobiel wedden op zijn beurt weer extra populair heeft gemaakt. Om voor jou ook mobiel wedden aantrekkelijk te maken bieden bookmakers steeds vaker een Mobiel Bonus. Een Mobiel Bonus kan zowel een stortingsbonus, gratis weddenschap of cashback bonus zijn. Bij een Bookmaker uit ons overzicht is het echter zelfs zo dat je een gratis bonus zonder storting krijgt. Simpelweg door je aan te melden via WeddenBonus en vervolgens de app te downloaden krijg jij € 5 cadeau. Ook dit is een prachtige kans die jij niet onbenut mag laten.

Doe jezelf niet tekort en pak alle promoties!

Je ziet dat promoties niet enkel bij bijvoorbeeld attractieparken en restaurants veelgebruikte methoden zijn om meer bezoekers te krijgen. Ook bookmakers doen het! Op het moment dat jij zorgvuldig alle promoties bekijkt en afweegt doe jezelf een groot voordeel. Dit afwegen hoef je niet meer zelf te doen, dit doet de website WeddenBonus.com namelijk voor jou! Samen streven we ernaar om op deze manier wedden op sport en voetbal zo winstgevend mogelijk voor iedereen te maken. Bekijk nu alle aanbiedingen en win mee!

Beoordeel deze post
Er zijn reacties op dit artikel
Laat reacties zien Hide comments
Comments to: Wedden op Sport? Speel nu met € 30 Gratis!
  • 8 mei 2018

    Bedankt voor de handige tips!

    Reageer

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *