Dus jij kent alle spelers uit de eredivisie? Jij weet welke talenten dit seizoen door gaan breken bij hun club? En jij weet nu al welke trainers aan het einde van de rit worden bejubeld of de kerst niet halen? Dan is de Eredivisie Voetbalpool echt iets voor jou!
Voorspel iedere week de toto en de einduitslagen voor de wedstrijden in de eredivisie en maak kans op aantrekkelijke prijzen! Zorgt jouw voetbalkennis voor een gloednieuwe Samsung Galaxy Tab? Een voetbalreischeque twv €500 of een voetbalshirt van je favoriete club? Of ga jij aan de haal met keiharde knaken? In de Eredivisie Voetbalpool is het allemaal mogelijk! Prijzen worden in de winterstop én aan het einde van de competitie verdeeld!
Bovendien maken we het je nog makkelijker: elke week vind je het laatste nieuws en voorspellingen van onze kenners op voetbalweddenschappen.com en leveren we je een compleet en actueel overzicht van onze wedtips!

Hoe werkt het?

Na inschrijving voorspel je iedere speelronde de toto en de einduitslagen van de wedstrijden in de eredivisie seizoen 2020/2021. Je geeft per wedstrijd aan of het thuis spelende team wint, of het uitspelende team wint of dat de wedstrijd in een gelijkspel eindigt en de daarbij horende einduitslag. Iedere goed voorspelde toto levert je twee punten op en iedere goed voorspelde einduitslag levert je vijf punten op.

Mystery Match

Iedere speelronde bevat één Mystery Match. Dit is een willekeurig gekozen wedstrijd per speelronde. Voorspel je de Mystery Match goed, dan verdubbel je het aantal punten en maak je een mooie sprong op de ranglijst.
Dus in plaats van de gebruikelijke zeven punten per goed voorspelde wedstrijd krijg je voor een goed voorspelde Mystery Match 14 punten. Deelnemers weten vooraf niet welke wedstrijd de Mystery Match is.
Tot één minuut voor aanvang van de wedstrijden kun je nog mutaties in je voorspellingen aanbrengen! Het is dus niet zo dat je in één keer alle voorspellingen hoeft in te vullen!
Doe ook mee met de Eredivisie Voetbalpool en laat zien dat je verstand hebt van voetbal!

Beoordeel deze post
Nog geen reacties
Geef je mening Cancel
Comments to: Verstand van voetbal? Doe mee met de Eredivisie Voetbalpool!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *