Adverteren

Adverteren op Tussendelinies.nl is mogelijk. Tussendelinies voorziet in de behoefte van honderdduizenden voetbalfans per jaar. Wij staan voor kwaliteit en dat is wat u met uw merk ook kunt uitstralen door op onze website te adverteren. Geen vlug nieuws, maar diepgaande analyses.

Bannering & Remarketing

Wij bieden dit niet standaard aan, maar banners plaatsen is absoluut een mogelijkheid. Op dit moment draait er nog geen bannering op onze website wat er voor zorgt dat uw content een unieke plaats krijgt en zal opvallen onder de doelgroep die u wilt aanspreken.

Advertorials

Hierbij kunt u denken aan gesponsorde content of content die specifieke links naar uw website bevatten. Vanwege onze relatief hoge Domain Authority en website die vol staat met ‘social signals’ zijn wij het ideale platform om uw content of website onder de aandacht te brengen.

Social media

Wij zijn zeer actief op social media en daar zit natuurlijk ook een groot gedeelte van uw doelgroep. Omdat wij ruim 19.000 volgers op Twitter hebben, 9.000 likes op Facebook en we ook snelgroeiend zijn op Instagram kunt u duizenden potentiële fans bereiken.

Linkruil

Hoewel we geen voorstander zijn van een één op één linkruil, is dit in principe wel mogelijk. Uiteraard zal hier een vergoeding voor gevraagd worden. We hebben eventueel nog andere websites waarbij u ook een link kunt plaatsen.

Meer informatie?

Benieuwd naar de prijzen, mogelijkheden en onze statistieken? Vul onderstaand contactformulier in of mail direct naar info[@]tussendelinies.nl.


Reacties zijn uitgeschakeld

Ontvang onze gave artikelen

Ontvang onze artikelen, updates of andere super gave artikelen die we tegenkomen direct in je inbox. We beloven je uiteraard niet te zullen spammen.
Email-adres
Veilig en zonder spam